Om Berg & Dahl

RETAGET
Berg & Dahl-Konferens, Äventyrsresor är en kreativ konferens- och researrangör för aktiva konferenser.
Berg & Dahl är totalentreprenör vilket gör det enkelt och tryggt för dig som beställare. Vi tar gärna hand om hela arrangemanget – från att ni lämnar företaget tills ni är hemma igen.

Det enda ni då behöver tänka på är att få med er ert eget konferensprogram. Resten sköter vi om ni så vill på Berg & Dahl. - Allt med nästan dygnet-runt-service!

PROGRAM - AKTIVITETER
Berg & Dahl producerar alla resor och program själva
Vi vet i detalj vad vi säljer och kan vara precis så flexibla som ni önskar. Vår specialitet är konferens i unika miljöer med lärorika och teambuildande aktiviteter med inriktning på natur, kultur och miljö för att stötta konferensarbetet och gruppkänslan inom företaget/gruppen.
Söker du endast konferenslokal och/eller hotellbäddar är Berg & Dahl kanske inte den leverantör du i första hand söker.

MEDARBETARE - AKTIVATÖRER/INSTRUKTÖRER/GUIDER
Berg & Dahl har representanter och ”skandinavspråkiga” guider på det flesta destinationer
Om du som kund önskar följer guide/reseledare med gruppen redan från avresa. Berg & Dahls duktiga och kunniga medarbetare är handplockade, var och en med sina egna specialiteter för att du som kund, och ditt företag skall få ut mesta möjliga av ert program/konferens.

REFERENSER
Titta gärna in på referenser Vi presenterar ett litet urval av nöjda kunder med lite olika mål/syften med sina arrangemang. Alla med spännande aktiviteter i de härligaste av miljöer, lite utanför turiststråken. Vi presenterar ett litet urval av nöjda kunder med lite olika mål/syften med sina arrangemang. Alla med spännande aktiviteter i de härligaste av miljöer.

Tryggt • Proffsigt • Enkelt • Prisvärt

Portugalspecialister

Vi på Berg & Dahl har särskild kompetens när det gäller Portugal.

Mångårig verksamhet i landet i kombination med duktiga ”svensk-portugiser” knutna till företaget – och dessutom ett nära samarbete med TAP Air Portugal – borgar för trygghet och kvalitet för dig som beställare.

Spännande konferensmiljöer sedan 1991
Hans Forsslund har varit den drivande kraften när det gäller aktiva konferenser på Berg & Dahl - Sport, konferens, äventyrsresor sedan 1991.
Hans stora intresse för natur, kultur, äventyr och sökandet efter härliga miljöer genomsyrar hela verksamheten. Berg & Dahl är lika hemma i vildmarken som i storstadsdjungeln.

Hans skapar meningsfulla konferenser, kickoffs och program för teambuilding i de bästa av miljöer. Miljöer han själv älskar och vill dela med sig av.

Berg & Dahls målsättning är att:

-Ge din grupp en lärorik, nyttig och givande vistelse på destinationen/anläggningen.

Vårt mål är att ni skall återvända till vardagslivet styrkta till kropp och själ och fungera ännu bättre – både privat och i arbetslivet.

Förutom att ha genomfört en bra konferens förstås!

TIPS - MADEIRA

KONFERENS OCH AKTIVITETERMADEIRA – den gröna ön med ”svensk sommar” året runt!

Varva gärna konferensen med några av Berg & Dahls riktigt härliga ”get together aktiviteter”. Små härliga äventyr som kanske blir minnen för livet.

En konferens på Madeira har företag och deltagare glädje av länge, länge!

Efter nästan 20 års verksamhet på ön som vi själva älskar, vet vi hur vi skall lägga upp program och aktiviteter för att göra Er konferensresa till en av era bästa.

Läs mer…