Priser/offertförfrågan


Program och kostnadsförslag är helt kostnadsfria för dig som kund

FYLL I ERA ÖNSKEMÅL OCH KONTAKTUPPGIFTER NEDAN
Glöm inte att ange antal konferenstimmar, speciella önskemål och gärna syftet med konferensen/företagsaktiviteten om ni vill att Berg & Dahl skall sätta ihop ett programförslag anpassat just för din grupp.

”Övriga önskemål, programpunkter etc”
I den här rutan fyller ni i önskat dagsinnehåll i form av önskat antal -konferenstimmar , -måltider -kaffepauser och ev. teambuildande -aktiviteter.
Vi hjälper er kostnadsfritt att sätta ihop ett program där vi anpassat aktivitet utifrån datum, konferenstimmar, syfte med aktivitet och lämnar sedan offert på aktivitetsprogram.

Osäker på destination/anläggning/program…?
Det kan vara en bra idé att prata med oss för att hitta det perfekta upplägget och-/eller destinationen för din grupp innan du går vidare och begär in offert och programförslag.
Vi är gärna ditt bollplank när du söker nya idéer för ditt företagsevent.
Kontakta oss gärna på tel. 070-683 78 44
eller via E-post info@bergodahl.se

Beställ offert
Beställarinfo

TIPS - MADEIRA

KONFERENS OCH AKTIVITETERMADEIRA – den gröna ön med ”svensk sommar” året runt!

Varva gärna konferensen med några av Berg & Dahls riktigt härliga ”get together aktiviteter”. Små härliga äventyr som kanske blir minnen för livet.

En konferens på Madeira har företag och deltagare glädje av länge, länge!

Efter nästan 20 års verksamhet på ön som vi själva älskar, vet vi hur vi skall lägga upp program och aktiviteter för att göra Er konferensresa till en av era bästa.

Läs mer…