Priser/offertförfrågan


Program och kostnadsförslag är helt kostnadsfria för dig som kund

FYLL I ERA ÖNSKEMÅL OCH KONTAKTUPPGIFTER NEDAN
Glöm inte att ange antal konferenstimmar, speciella önskemål och gärna syftet med konferensen/företagsaktiviteten om ni vill att Berg & Dahl skall sätta ihop ett programförslag anpassat just för din grupp.

”Övriga önskemål, programpunkter etc”
I den här rutan fyller ni i önskat dagsinnehåll i form av önskat antal -konferenstimmar , -måltider -kaffepauser och ev. teambuildande -aktiviteter.
Vi hjälper er kostnadsfritt att sätta ihop ett program där vi anpassat aktivitet utifrån datum, konferenstimmar, syfte med aktivitet och lämnar sedan offert på aktivitetsprogram.

Osäker på destination/anläggning/program…?
Det kan vara en bra idé att prata med oss för att hitta det perfekta upplägget och-/eller destinationen för din grupp innan du går vidare och begär in offert och programförslag.
Vi är gärna ditt bollplank när du söker nya idéer för ditt företagsevent.
Kontakta oss gärna på tel. 070-683 78 44
eller via E-post info@bergodahl.se

Beställ offert
Beställarinfo

TIPS - LISSABON

KONFERENS OCH AKTIVITETER I LISSABON

I en annan tid – en annan värld!
Lissabon är en av Europas charmigaste huvudstäder där tiden på sina ställen mer eller mindre stått stilla de senaste hundra åren.

Var passar det bäst att möta våren på om inte i Europas varmaste huvudstad.

Ljus, öppen, full av liv, men utan trängsel öppnar lilla Lissabon famnen och erbjuder upplevelser som ni har svårt att hitta i någon annan huvudstad.

Lissabon är en stad som många besökare gärna återvänder till, gång efter gång.

Berg & Dahl har Portugal som sin specialitet sedan nästan 20 år, Så vem passar bättre som er guide på er konferensresa till Lissabon än Berg & Dahl.
Läs mer…