KRÅMÖ NATURRESERVAT – Konferens, kickoff eller teambuilding i vacker skärgård nära Stockholm. Mysigt och ostört skärgårdshemman och fiskeläge

Pris/offertförfrågan

Dela den här sidan

KRÅMÖ - Aktiv konferens i utskärgårdsmiljö nära Stockholm, - charmigt skärgårdshemman och fiskeläge i ostört naturreservat – bara för er!

Konferens i skärgården på Kråmö, den i särklass charmigaste skärgårdsanläggningen nära Stockholm!
Konferera i utskärgårdsmiljö med trevliga kringaktiviteter med anknytning till natur, kultur och miljö. Vacker skärgård med ett minimum av sommarstugor och fritidsbåtar, men med tjärdoft, kultur och historia.

Här i ytterskärgården utanför Trosa erbjuder vi mysiga konferenser med härliga program i naturreservat och ostörd miljö. Närmare skärgårdsnaturen - och kulturen än så här - kommer ni inte!

Du hittar mycket information om både anläggningar och kringaktiviteter i bildspelet ovan. ”Snabb-bläddra” genom att klicka på stora bilden. Programförslag hittar du i länklistan th.

KRÅMÖ

Kråmö är ett vackert utskärgårdshemman och naturreservat i Trosa skärgård. Mycket exklusivt, unikt och ostört läge med öppen horisont mot öster. Charmigt, men enkelt boende i fiskestugor. Det mest exklusiva är det fantastiska läget, utsikten och det svårslagna aktivitetsutbudet.
Vacker skärgård med ett minimum av sommarstugor och fritidsbåtar men med tjärdoft, kultur och historia. Nästan som skärgården var förr!

BOENDE

På Kråmö finns boende för ca 80 personer i mysiga stugor. De flesta med enastående utsikt. Ni bor i flerbäddsrum eller om plats finns i ”enkelrum”. Dvs. vi lägger en person i varje flerbäddsrum. Hur ni vill bo och antalet bäddar gruppen behöver är en utrymmes- och kostnadsfråga. Sänglinne och handdukar ingår.

KONFERENS

Konferensrummet är inrymt i en mysig timmerbyggnad och har plats för 40 personer i skolsittning och 60 i biosittning. Ett större grupprum för 20 pers finns i notboden – och i övrigt fungerar även stugorna bra som grupprum. Konferensutrustning enligt ö.k. Vi kan erbjuda block, pennor, blädderblock, whiteboard, OH och duk.

PROGRAM/AKTIVITETER

Att disponera hela ön för gruppen skapar ett sammansvetsat gäng! Konferens, spännande och lärorika övningar för den lilla ledningsgruppen eller varför inte hela avdelningen/företaget. Berg & Dahl är specialister på att aktivera även stora grupper. Se gärna referenser.

MATLAGNING - Konferens med kockduell på Kråmö. Samarbetsövningar när de är som trevligast.

Är matlagningsprogram något som du funderar på,- titta då gärna in på: matlagning/kockduller

Finns det något trevligare än att laga mat tillsammans? Här får ni dessutom chansen att vara kreativa och skapa alla recepten utifrån minst sagt fantasifullt hopplockade skafferilådor – plus vad naturen på Kråmö kan erbjuda.

- ALLMOGÅTSSEGLING, - Aktiv konferensaktivitet på Kråmö Kultur, mys, romantik och tjärdoft. OBS. Båtarna är inte stationerade på Kråmö så program med allmogebåtarna bör bokas i god tid.

- Ni anländer med chartrad buss eller egna fordon till Stensund. Gruppen delas upp på båtarna och får direkt en snabbkurs i allmogesegling och navigation. När ni fått er utrustning börjar eskaderseglingen ut till Kråmö utskärgårdshemman för konferens och fortsatt program.

- ”EXPEDITION ROBINSON” - på Kråmövis

Den kanske häftigaste, lärorikaste och roligaste samarbetsövningen.

Här finns allt för ett teambuildande jätteäventyr! Något för er som vill göra ett riktigt exklusivt samarbetsprogram i härlig skärgårdsmiljö utan störande fritidsbebyggelse. Ett riktigt härligt samarbetsprogram där lagen själva bygger sina läger och tävlar mot varandra på ett härligt positivt sätt. Öråden här har en mer positiv innebörd än i originalet.

PRISER
Gå till Offertförfrågan

LKOMMEN ATT BOKA EN AKTIV KONFERENS

Tryggt • Proffsigt • Enkelt • Prisvärt

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri studieresa till Kråmö
- för att uppleva möjligheterna mera ”live”. Beställ även gärna vår kostnadsfria informations-DVD för Kråmö.

Kockdueller-matlagning

KOCKDUELL, MATLAGNINGSPROGRAM”.

-Få saker är så trevligt som att laga mat tillsammans.
Här jobbar även rätt stora grupper i matlag och skapar hela menyer inklusive brödbak utifrån fantasifullt ihopplockade ”skafferi- och kyllådor”.
Koppla av från konferensarbetet med bland det trevligaste man kan göra tillsammans.

Läs mer på