Konferensresa till MALTA - Solens och Matens Ö

Pris/offertförfrågan

Dela den här sidan

Ön med medelhavets bästa klimat och klaraste vatten.

Malta, Europas sydligaste land hälsar oss välkomna med mer sol, värme, bad, historia och mystik än de flesta andra resmål. Malteserordern genomsyrar än idag Malta med alla sina gamla befästningar och minnen från korsriddartiden. Låt Malta bli ett spännande resmål för er nästa konferens.

Du hittar mycket information om Malta och kringaktiviteter i bildspelet ovan. Klicka på stora bilden för ”bild-för-bild”-visning

Men Malta är inte bara sol, bad, historia, kultur och gamla borgar. Här bjuds även på ett hektiskt och omväxlande nöjesliv med mysiga restauranger, trendiga vinbarer, diskotek, kasinon etc. Maltas strategiska plats mellan Afrika och Europa har gjort att Malta varit en viktig mötes- och handelsplats. Flera stora medeltida slag har utkämpats om ön.

Under en kortare period styrdes ön av korsriddarna som fått ön i gåva.

Malta bjuder på kultur och härliga aktiviteter i spännande och annorlunda miljö. Malta har en lång, rik och intressant kulturhistoria med stenålderslämningar. Hotell som för tankarna till Hilton i Monaco och alla har sjönära lägen som kan göra hotell i Venedig sjuka av avund! Att besöka det medeltida Malta - är nästan ett måste. Förutom en guidad tur genom huvudstaden Valletta med Medelhavets bästa hamn är en tur till den närbelägna gamla huvudstaden Mdina, och templen Hagar Qim och Mnadrja att rekommendera. (I Mdina kan man även passa på att besöka Dungeons Fängelset och dess ”tortyrmuseum”). Huvudstaden Valletta har massor av spännande kulturarv att visa upp från korsriddartiden. Skall man titta på allt fick man nog lägga till en vecka, men vi kommer gärna med förslag på en tur utifrån intresse och den tid ni kan avsätta.

KLIMAT

Glöm kalla vindar och dimma!
Lägsta antalet soltimmar hittar vi i december: 5 tim/dag och en medeltemperatur dag på +17° ger minst 22° i solen! Det skapar möjligheter för härliga aktiviteter i spännande och annorlunda miljö med möjlighet till härliga solbad och uteaktiviteter hela året!

HOTELL

Få, om ens någon annan plats i Europa kan erbjuda ett så stort utbud av lyxiga och bekväma konferenshotell, - och till bra priser och hög servicenivå dessutom.

KONFERENS

Malta har varit en internationell mötesplats i flera tusen år och är fortfarande en av de populäraste konferensdestinationerna internationellt sett.

AKTIVITETER

- Guidad tur i huvudstaden samt genom det medeltida Malta.

- Skatt- och kulturjakt på Gozo med cykel (eller jeep).

- Skatt- & kulturjakten i Valletta - ett spännande och lärorikt sätt och trevligt att lära sig hitta i Vallettas centrala delar samtidigt som man har roligt tillsammans.

- Segeltur med middag/lunch/konferens

- Harbor cruise - en härlig båttur runt Vallettas alla hamnvikar i solnedgången.

- Katamaransegling, - en trevlig långlunch med picknick på jättekatamaran.

- Strandaktiviteter, - sol & bad, volleyball, strandtennis, frisbee etc.

- Snorkling/dyk, - både prova-på-dyk och pro-dyk för den som har certifikat. - Vinprovning, - vi besöker en vingård, provar vin tillsammans med gott tilltugg.

- Beachparty, - med grillbuffét och hålligång för både små och stora grupper.

- Popeye-Village (Sweethaven) – Aktiviteter i den helt otroliga lilla byn som är en rest från inspelningen av Disneyfilmen Popeye, (Karl-Alfred) som spelades in någon gång på 80-talet.

Äntligen direktflyg från både Arlanda och Köpenhamn!
Från 2011 går nu direktflyg under nästan alla veckodagar från Arlanda så nu finns det möjlighet att boka långhelg fredag-lördag, torsdag-söndag, fredag-måndag.

HITTA DITT PRIS - PROGRAMFÖRSLAG:
Berg & Dahl hjälper er kostnadsfritt med en offert på konferens/aktiviteter och vidarebefordrar er bokning direkt till anläggning/ leverantör.
Gå till Offertförfrågan - Fyll i dina uppgifter - Skicka
OBS. Glöm inte skriva in önskat program, aktiviteter/övningar

Tryggt • Proffsigt • Enkelt • Prisvärt

Kockdueller-matlagning

KOCKDUELL, MATLAGNINGSPROGRAM”.

-Få saker är så trevligt som att laga mat tillsammans.
Här jobbar även rätt stora grupper i matlag och skapar hela menyer inklusive brödbak utifrån fantasifullt ihopplockade ”skafferi- och kyllådor”.
Koppla av från konferensarbetet med bland det trevligaste man kan göra tillsammans.

Läs mer på