Destinationer

 • Stockholm

  Konferens och äventyr i storstadsdjungel med kultur- och skattjakt. Konferens och möten med Stockholm för era fötter -(på mer än ett sätt!)

  Mer om Stockholm
 • Skärgård

  Var så god här har du fyra av de mest spännande anläggningarna för skärgårdskonferens, events och kickoff nära Stockholm. Varje anläggning/plats är unik och erbjuder aktiviteter och teambuilding.

  Mer om Skärgård
 • Gotland

  ”Landet Annorlunda” – en skön blandning av Grekland, fjällen, sekelskiftesbadort och fiskeläge. Aktiviteter med inslag av natur, kultur och historia.

  Mer om Gotland
 • Fjällen

  Särna - Grövelsjön - Femundsmarka – En riktig "gränslös" fjällvildmark! Låt din nästa konferensresa till fjällen bli en konferens som håller ihop din grupp och skapar en positiv samhörighet med företaget.

  Mer om Fjällen
 • Lissabon

  En annan tid - en annan värld! Lissabon är en av Europas charmigaste huvudstäder. Lissabon besöker man inte, Lissabon upplever man!

  Mer om Lissabon
 • Madeira

  Den gröna ön med de mest vackra- och spännande vandringarna i Europa. Exklusiva, annorlunda, nyttiga och trevliga samarbetsövningar i läcker miljö.

  Mer om Madeira
 • Nerja

  Costa Tropical - Andalusien. Helt olikt Solkustens mer kända bad- och turistorter. Här räcker staden, baden och den läckra miljön långt!

  Mer om Nerja
 • Malta

  Europas sydligaste land med mer sol, värme, bad, historia och mystik än de flesta andra resmål.

  Mer om Malta

TIPS - LISSABON

KONFERENS OCH AKTIVITETER I LISSABON

I en annan tid – en annan värld!
Lissabon är en av Europas charmigaste huvudstäder där tiden på sina ställen mer eller mindre stått stilla de senaste hundra åren.

Var passar det bäst att möta våren på om inte i Europas varmaste huvudstad.

Ljus, öppen, full av liv, men utan trängsel öppnar lilla Lissabon famnen och erbjuder upplevelser som ni har svårt att hitta i någon annan huvudstad.

Lissabon är en stad som många besökare gärna återvänder till, gång efter gång.

Berg & Dahl har Portugal som sin specialitet sedan nästan 20 år, Så vem passar bättre som er guide på er konferensresa till Lissabon än Berg & Dahl.
Läs mer…